Vitamine E paard

€ 21,95
Op voorraad

* Verplichte velden

Vitamine E paard

GlucoPlaza Vitamine E, Vitamine E zonder Selenium

Pure vitamine E van GlucoPlaza is één van de weinige vitamine E supplementen op de markt welke geen selenium bevat. Het kan voorkomen dat het selenium gehalte van een paard in orde is, maar het vitamine E gehalte laag. Als dit het geval is bij uw paard, dan is GlucoPlaza Vitamine E een passend product. Verder bevat de vitamine E van GlucoPlaza een hoge verantwoorde dosering Vitamine E en MSM.

Vitamine E is een voedingsstof die het lichaam helpt bij de afvoer van afvalstoffen, waaronder de spierafvalstoffen (zoals melkzuur). Vitamine E speelt bovendien een belangrijke rol bij de zuurstofopname. De behoefte aan vitamine E is het grootst bij sportpaarden, lacterende merries en opgroeiende paarden. Bij een tekort hebben paarden onder andere problemen met het ontspannen van de spieren, herstellen slechter na hevige inspanningen en kunnen zelfs spiertrillingen vertonen.

GlucoPlaza is opgebouwd uit 100% pure grondstoffen. Bent u op zoek naar een vitamine E supplement met selenium?
Kijk dan eens bij GlucoPlaza Vitamine E Forte.

Let op! GlucoPlaza Vitamine E bevat MSM. Lees hier meer over de aanbevolen dagdosering MSM en over een eventuele aanvullen op producten die al MSM bevatten.

Samenstelling per kg
Vitamine E254 gram = 127 gram elementair (Human Grade Kwaliteit) 
MSM745 gram
Lijnzaadolie1 gram

Dosering:
Pony: 2 maatschepjes per dag
Paard: 4 maatschepjes per dag

1 maatschepje is circa 4 gram (maatschepje bijgevoegd).
GlucoPlaza Vitamine E kunt u mengen met de dagelijkse voedingen van uw paard of pony.

Inhoud:
GlucoPlaza Vitamine E is verkrijgbaar in de volgende formaten: 1000 – 3000 gram.

Bewaaradvies:
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Gesloten bewaren, in afwezigheid van vocht en zonlicht. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Over voedingssupplementen:
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding van uw paard. GlucoPlaza Vitamine E is geclassificeerd als voedermiddel voor paarden.