Biotine paard

€ 74,85

€ 59,95
Op voorraad

* Verplichte velden

Biotine paard

GlucoPlaza Biotine, hoogst mogelijke dosering Biotine

Huid, haar en hoeven bestaan uit vezelachtige eiwitten. Deze eiwitten worden keratine genoemd. Biotine speelt een zeer belangrijke rol in de vorming van deze Keratine. Het is wetenschappelijke bewezen dat middels het bijvoeren van biotine, de gezondheid van hoef, haar en huid verbeterd kan worden. Biotine is ook wel bekend onder de naam vitamine B8. GlucoPlaza Biotine ondersteunt gezonde hoeven en gezond haar en huid.

Biotine is een wateroplosbare B vitamine, welke door mens en dier niet door het lichaam zelf kan worden aangemaakt. Omdat biotine onmisbaar is, moet deze via voeding worden ingenomen. Veel vee- en krachtvoer is biotine arm en bevat vaak slechts 1-2 mg/kg, daarom is het raadzaam om biotine in de vorm van een supplement bij te voeren. Biotine is een zeer veilig supplement om bij te voeren. Er zijn geen bijwerkingen of toxiciteit bekend bij paarden en het is makkelijk toe te dienen.

GlucoPlaza Biotine bevat geen vulstoffen als dextrose of maltodextrine. Het biedt naast biotine ook MSM (methylsuflonyl methaan) als ondersteuning voor een gezonde hoefgroei en goede hoornkwaliteit. Daarnaast is er 1 gram lijnzaadolie aan toegevoegd, zodat het product niet te veel stuift bij toevoeging aan het voer.

GlucoPlaza Biotine is zeer hoog gedoseerd. Deze hoge verantwoorde dosering van 3000 mg biotine per kg product zorgt voor een krachtige en effectieve werking. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid biotine voor een volgroeid paard is 20 mg, voor een pony wordt 10 mg per dag geadviseerd.

Advies: Geef paarden met slechte hoeven/vacht preventief Biotine

Let op! GlucoPlaza Biotine bevat MSM. Lees hier meer over de aanbevolen dagdosering MSM en over een eventuele aanvullen op producten die al MSM bevatten.

Wat maakt GlucoPlaza Biotine zo uniek?
GlucoPlaza Biotine is een van de weinige producten die is opgebouwd uit 100% pure grondstoffen, welke ook geschikt zijn voor humaan gebruik. Door deze zuiverheid onderscheid GlucoPlaza zich. Wat GlucoPlaza Biotine verder uniek maakt is dat deze is gemengd met MSM i.p.v. dextrose.

Samenstelling per kg
Biotine3000 mg (farmaceutische kwaliteit) 
M.S.M.996 gram (farmaceutische kwaliteit)
Lijnzaadolie1 gram 

Hoefgroei is een tijdrovend proces. Om positief resultaat te bereiken dient er gedurende meerdere maanden achtereen biotine bijgevoerd te worden. Het duurt enige tijd voordat positief resultaat zichtbaar is.

Dosering:
Pony: 2 maatschepjes per dag.
Paard: 4 maatschepjes per dag.
1 maatschepje is circa 2,5 gram (maatschepje bijgevoegd).

GlucoPlaza Biotine kunt u mengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Dosering niet overschrijden.

Inhoud:
GlucoPlaza Biotine is verkrijgbaar in de volgende formaten: 1000 – 3000 gram.

Bewaaradvies:
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Gesloten bewaren, in afwezigheid van vocht en zonlicht. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Over voedingssupplementen:
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding van uw paard. GlucoPlaza Biotine is geclassificeerd als voedermiddel voor paarden.