Welkom bij GlucoPlaza, snel, gemakkelijk en betrouwbaar

GlucoPlaza biedt een assortiment voedingssupplementen aan, welke per post naar de klant worden verstuurd. Het assortiment is zorgvuldig opgebouwd en de formules zijn naar de laatste inzichten, conform regelgeving ontwikkeld. Wij werken uitsluitend met Europese leveranciers van grondstoffen, al onze producten worden in Nederland geproduceerd, veilig en betrouwbaar.

Onze producten zijn enkel via de webshop te bestellen. Hierdoor behouden we onze scherpe prijzen. Sinds het begin leveren we daarom rechtstreeks aan de consument, al onze producten worden in een goed beschermde verpakking via de post naar de klanten gestuurd. De meeste supplementen passen door de brievenbus, zo hoeft u dus niet thuis te zijn voor ontvangst. 

Kwaliteit:
De producten van GlucoPlaza zijn opgebouwd uit grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit, er wordt uitsluitend gewerkt met gerenomeerde leveranciers. De producten worden geproduceerd bij een Nederlandse producent, welke werkt volgens de beginselen van GMP, HACCP, SKAL en ISO 22.000. Deze producent staat onder toezicht vanuit de overheid, waardoor de kwaliteit ten alle tijden is gewaarborgd.

Hulp nodig?
Vindt u het lastig de juiste keuze te maken of heeft u een vraag over een product? Stel hem ons gerust. Vult u het contact formulier in op onze website en wij proberen dezelfde werkdag met een passend en professioneel antwoord te komen.

GlucoPlaza spendeert weinig geld aan dure reclame en promotie. Wij investeren liever in hele goede service en betaalbare kwaliteit. Hierdoor is mond-tot-mond reclame voor ons uitermate belangrijk.
Ons verzoek: bent u tevreden? Zo ja, zeg het voort. Zo nee, laat het ons dan weten.

Met vriendelijke groet,
Het GlucoPlaza Team