Vitamine E Forte paard

€ 27,95
Op voorraad

* Verplichte velden

Vitamine E Forte paard

Vitamine E Forte, Vitamine E mengsel met MSM, Lysine en Selenium.

De combinatie van Vitamine E, Selenium, L-Lysine en MSM speelt een belangrijke rol bij de opbouw en instandhouding van het spiervolume en de afvoer van verbrandingsstoffen in de spieren. Vitamine E Forte is een onmisbaar voedingssupplement voor paarden die regelmatig intensieve spierarbeid verrichten. Verder bevat Vitamine E Forte een zeer hoge en verantwoorde dosering vitamine E en MSM, waardoor de vitamine E goed te doseren is.

Vitamine E is een voedingsstof die het lichaam helpt bij de afvoer van afvalstoffen, waaronder de spierafvalstoffen (zoals melkzuur). Vitamine E speelt bovendien een belangrijke rol bij de zuurstofopname in de longen. De behoefte aan vitamine E is het grootst bij sportpaarden, lacterende merries en opgroeiende paarden. Bij een tekort hebben paarden onder andere problemen met het ontspannen van de spieren, en herstellen slechter na hevige inspanningen en ze kunnen zelfs spiertrillingen vertonen.

GlucoPlaza Vitamine E Forte is opgebouwd uit 100% pure grondstoffen. Deze zijn ook geschikt voor humaan gebruik.
Bent u opzoek naar een Vitamine E zonder Selenium? Kijk dan eens bij onze Vitamine E

Let op! GlucoPlaza Vitamine E Forte bevat MSM. Lees hier meer over de aanbevolen dagdosering MSM en over een eventuele aanvullingen op producten die MSM bevatten.

Samenstelling per kg
Vitamine E254 gram = 127 gram Elementair (Human Grade Kwaliteit) 
Selenium30 mg (Human Grade Kwaliteit)
L-Lysine HCL127 gram (Human Grade Kwaliteit)
MSM617 gram (Human Grade Kwaliteit)
Lijnzaadolie1 gram 

Inhoud:Dosering:
Pony: 2 maatschepjes per dag
Paard: 4 maatschepjes per dag
1 maatschepje is ca. 4 gram (maatschepje bijgevoegd)
U kunt GlucoPlaza Vitamine E Forte mengen met de dagelijkse voeding van uw paard.

Vitamine E Forte is verkrijgbaar in de volgende formaten: 1000 – 3000 gram. 

Bewaaradvies:
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Gesloten bewaren, in afwezigheid van vocht en zonlicht. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Over voedingssupplementen:
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding van uw paard. GlucoPlaza Vitamine E Forte is geclassificeerd als voedermiddel voor paarden.