Glucosamine compleet

Glucosamine compleet

Glucosamine is een lichaamseigen stof die bijdraagt aan de bouw van kraakbeen. Het is een natuurlijk weefsel dat in feite een bouwstof van kraakbeen vormt. In veel productbeschrijving komt artrose vaak naar voren. Artrose is er sprake van slijtage of verdunning van de gewrichten, doordat het kraakbeen zwakker wordt. Let op: Glucosamine is geen middel tegen Artrose. Glucosamine is slechts een voedingssupplement.

Glucosamine kopen? →

Glucosamine als compleet supplement

Glucosamine compleet is in principe de lichaamseigen stof glucosamine als voedingssupplement, zeker in het geval van ouderen en sporters vaak wordt ingenomen. Het is echter gèèn behandeling tegen artrose of Reuma, zoals vaak wordt beweerd! Dat artrose een zeer lastige en vervelende ziekte is, is algemeen bekend. De oorzaak ervan is echter niet bekend, wat het lijden aan de symptomen extra frustrerend maakt. Het is belangrijk dat de stijfheid, pijn en ontstekingen die bij artrose komen kijken,  zo snel mogelijk in kaart gebracht  worden.

Glucosamine, hoe werkt het?

Hoe dit precies in z'n werk gaat, is niet helemaal bekend. Omdat glucosamine een lichaamseigen stof is, hebben de meeste artsen en adviseurs er in de regel het volste vertrouwen in. Omdat glucosamine zo'n natuurlijke stof is, is er nauwelijks sprake van bijwerkingen (niet gebruiken, bij kinderen, gedurende de zwangerschap of bij een kaliumarm dieet). Dit is voor de gebruiker zeer gunstig. Glucosamine compleet bevat 100% pure glucosamine, waardoor het veilig en prettig gebruikt kan worden.

Is glucosamine schadelijk?

Het gebruik van glucosamine is veilig en aan te raden vanwege het gebrek aan bijwerkingen.
Niet gebruiken bij kinderen, gedurende de zwangerschap, bij een kaliumarm dieet, bij een schaaldieren allergie of bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.